WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Serena malin.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Serena Malin

Het merk Serena Malin richt zich op bovenkleding in zowel kleine als grote maten. Ze maken veel gebruik van materialen als katoen of een mix met katoen. Daarom zijn deze shirts en blouses zowel in de winter als in de zomer aangenaam om te dragen. Omdat het naast grote maten ook kleine maten maakt valt de pasvorm een beetje terug. 

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Serena Malin zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Serena Malin online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda