WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Request.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Request

De items van Request zijn een plezier om te dragen. Dit merk, wat naast grote maten ook een kleine maten lijn heeft maakt gebruik van hele prettige materialen. De goede kwaliteit stoffen zorgen voor luxe vesten en jurken,maar ook hun tricots zijn van een stevige kwaliteit en kunnen prima als basis worden gedragen. 
‚ÄčKortom, een heel aangenaam merk voor de volle vrouw.

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Request zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Request online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.