WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Que.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Que

QúE is bohemian geinspireerde mode voor vrouwen met een maatje meer. Het merk richt zich op vrouwen die zich willen onderscheiden door stijlvolle kleding gemaakt van mooie materialen te dragen. Deze plussize vrouw wil kleden volgens de mode maar er ook haar eigen stijl aan geven.

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Que zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Que online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.