WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Een mix tussen sportief en vrouwelijk, zo laat Maxima zich het beste omschrijven. Puur, romantisch en stoer zijn ook woorden die op dit merk van toepassing zijn. Door het gebruik van soepele materialen is dit een heerlijk merk voor de volle vrouw.

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Maxima zijn op de webshop van Eigen Wijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigen Wijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Maxima online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.