WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van La Stampa.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

La Stampa

La Stampa is een 100% Grieks merk en sinds 1968 ontwerpen zij kleding voor de vrouw met een maatje meer die er uniek uit wil zijn maar toch gewoon waarde hecht aan draagcomfort. La Stampa gebruikt eco friendly, zachte en natuurlijke materialen voor hun niet alledaagse collecties. Wat telt is dat je als vrouw met een maatje meer trots kunt  zijn op je eigen lichaam,

De pasvormen zijn perfect voor de volle vrouw die zich comfortabel en zelfverzekerd wil voelen in haar lijf .

Door de plussize kleding van La Stampa heb je echt iets anders en aparts aan . De kledingstukken zijn naast de winkels in Uden, Oss, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van La Stampa zijn op de webshop van Eigen Wijs geplaatst. Op de website van Eigen Wijs is een grote keuze op het gebied van plussize mode. Na plaatsing van uw bestelling wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgt. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe La Stampa online collecties, maar ook aantrekkeliike plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.