WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Ruilen en retourneren

Ons algemene e-mail adres is: webshop@eigenwijs-mode.nl 

Als uw bestelling geleverd is, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Bij deelleveringen geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst van de laatste zending. Bent u niet helemaal tevreden, dan kunt u het artikel in de originele verpakking retourneren. Bij uw bestelling vindt u aanwijzingen hoe u dit het beste kunt doen.
Bij uw bestelling is een retourbon bijgevoegd. Wilt u op deze bon duidelijk aankruisen van welk filiaal uw bestelling komt en wilt u de kassabon aan het formulier gehecht laten zitten. Bij het ontbreken van de kassabon kunnen wij uw artikelen helaas niet retour nemen.Alle artikelen die u retourneert, moeten in de originele staat en met de originele labels  aan ons teruggezonden worden. Tijdens de retourtermijn moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U kunt het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Eigen Wijs Mode behoudt zich het recht om kleding die niet voldoet aan de voorwaarden niet retour te nemen.

Let op: ontvangt u meer dan 1 pakketje, dan heeft u uw artikelen verkregen uit verschillende filialen. Wilt u bij retournering dan graag het adres aanhouden waarvan u de meeste artikelen heeft ontvangen. Sluit u in dit soort gevallen alle retourbonnen inclusief kassabonnen bij.

Retourneren

Retourneren kan via uw PostNL servicepunt. Kleding (tot 30 kg. en/of niet groter dan 1.80 m.) die u wilt retourneren kunt u afgeven bij een PostNL Servicepunt. Vergeet daarbij niet om uw afgiftebewijs van de geretourneerde artikel(en) goed te bewaren. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Het kan enige tijd duren voordat een geretourneerd artikel bij ons binnenkomt en verwerkt is. Hierdoor kan het gebeuren dat een retourzending nog niet op uw rekeningoverzicht vermeld is. Wij streven er naar uw zo snel mogelijk uw terugbetaling te doen. Terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag zal echter altijd binnen 14 dagen plaatsvinden. Mocht u binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

U kunt mailen naar:  webshop@eigenwijs-mode.nl