WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Historie Eigen Wijs

Eigen Wijs is als klein winkeltje in 2001 in Oss begonnen. Vanaf het begin is Eigen Wijs al gespecialiseerd in dameskleding voor de vrouw met een maatje meer. Vanuit de behoefte om zelf, als maatje meer, leuke kleding te kunnen kopen is Eigen Wijs begonnen met het zoeken naar leuke kleding en merken.

Uitbreiding

In 2007 werd de tweede vestiging geopend in een monumentaal pand in 's-Hertogenbosch, vlakbij de Mooie Sint-Jan's Kathedraal en de Binnendieze. Vervolgens werd in 2008 de volgende vestiging in Uden geopend, midden in het centrum en met een groot parkeerterrein voor de deur is dat ook een prima plaats om te gaan shoppen.
De winkel in Tilburg opende in 2012 haar deuren en ook hier, op de Besterdring, heeft Eigen Wijs een groot parkeerterrein recht voor de deur.

In het voorjaar van 2011 werd uiteindelijk de vestiging in Oss in het pand aan de Schakel te klein en werd een tweede winkel in Oss geopend. In het winkeltje waar het allemaal begon richt Eigen Wijs zich op mode voor de vlotte, jonge meid met een maatje meer met de merken: Zizzi, Zay, Zizzi Jeans en X-Two. Het nieuwe pand aan de Burgwal is Eigen Wijs zoals men in oss gewend was, alleen nu met een groter aanbod op een groter winkeloppervlak. Inmiddels zijn ze ook uit de winkel op de Burgwal 5 gegroeid en zijn ze nu te vinden in een nog mooier en groter pand aan de Burgwal 84 

In 2011 heeft Eigen Wijs haar 5e vestiging geopend in Breda. Daar, in het pand waar eerst grote maten zaak Beau Coupe zat, heeft Eigen Wijs haar Selected winkel geopend. Eigen Wijs Selected is een winkel met de Eigen Wijs sfeer, maar met speciaal geselecteerde, exclusieve merken als Sallie Sahne, Anna Scholz, Marina Rinaldi, Persona e.a.

In 2012 is Eigen Wijs' webshop www.grotematen-mode.nl live gegaan zodat wij klanten in het hele land en buitenland kunnen bedienen met onze zeer uitgebreide en gevarieerde collectie. Het inmiddels te kleine pand aan de Schakel in Oss werd verlaten.

In 2013 verhuisde de winkel in Uden naar een groter pand. Op ruim 240 m2 wordt een ruime collectie kleding aangeboden. In Uden vindt u tevens badkleding.

Daarnaast is in augustus 2013 een winkel in Veenendaal geopend.

Inmiddels is er ook een vestiging in Malden bij Nijmegen. Medio 2018 heeft Eigen Wijs winkels in Breda, Malden, Oss, Uden en Veenendaal.