WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Handberg.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Handberg

Leuk en jong merk voor een maatje meer. Ze hebben een draagbare en frisse collectie. De maatvoering loopt tot ongeveer maat 56 en valt royaal, ideaal voor een volle vrouw. Ook deze collectie is speciaal ontworpen voor het grote maten segment​. Handberg staat voor jezelf goed voelen over hoe je eruit ziet en genieten van kleding die recht doet aan je vormen en aan wie je bent. Op het lijf geschreven van de plussize vrouw dus!


Door de plussize kleding van Handberg zul je je zelfverzekerd voelen. Goede modellen en leuke prints zijn een musthave in de kast van de vrouw met een maatje meer.  De kledingstukken zijn naast de winkels in Uden, Oss, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Handberg zijn op de webshop van Eigen Wijs geplaatst. Op de website van Eigen Wijs is een grote keuze op het gebied van plussize mode. Na plaatsing van uw bestelling wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgt. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigen Wijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Handberg online collecties, maar ook aantrekkeliike plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.