WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Chalou.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Chalou

 

Chalou is een zeer goed geschikt merk voor de vrouw met een maatje meer. De kledingstukken van chalou hebben een perfecte kwaliteit en goede pasvorm. Deze kleding benadrukt de pluspunten van de vrouw met een maatje meer.

Kleding van Chalou is er speciaal voor de vrouw met een maatje meer. De kledingstukken zijn gemaakt van mooie stoffen met een perfecte kwaliteit. De maten van Chalou lopen tot confectie maat 60. In de grote maten online shop van Eigenwijs kunt u direct het complete aanbod van dit prachtige XL mode label bekijken en bestellen. Ook zijn de items te koop in de winkels van Eigenwijs, welke gevestigd zijn in Oss, Uden, Malden, Breda en Veenendaal. De mooie, elegante mode met een klassiek randje, zorgt ervoor dat ook vrouwen met een maatje meer goedgekleed de deur uit gaan.

Kies bijvoorbeeld een mooie rok, trendy top of een klassieke jurk van Chalou. Door het gebruik van mooie en kwalitatief goede stoffen is de pasvorm ideaal voor de vrouw met een maatje meer. De prints en thema’s die gebruikt worden voor de kleding van Chalou zijn erg draagbaar, maar zorgen toch voor een elegante uitstraling.

Door de plussize kleding van Chalou zal iedere vrouw zich zelfverzekerd voelen. Door de tactisch gekozen prints en de hoge kwaliteit van stof zal de vrouw met een maatje meer zich helemaal op haar gemak voelen. De kledingstukken zijn naast de winkels in Uden, Oss, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Chalou zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Op de website van Eigenwijs is een grote keuze op het gebied van plussize mode.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Chalou online collecties, maar ook aantrekkeliike plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.